Izvor: Radio 021, 26.Mar.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Izvršitelji i policija iseljavaju porodicu iz stana na Novom Beogradu

Aktivisti pokušavaju da spreče iseljenje porodice Aksentijević na Novom Beogradu, ispred stana je policija, a kako su naveli u saopštenju, izvršitelji popisuju stvari bez prisustva članova te porodice, navodi organizacija "ZA Krov nad glavom".

Policija je jutros razvalila vrata i upala u stan porodice Aksentijević, čije iseljenje su aktivisti prethodno sprečili 19. februara.

"U stanu su bili sin i supruga, pod pretnjama su ih naveli da izađu napolju, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << promenili bravu i počeli da vrše popis stvari bez njihovog prisustva. Izvršitelj Aleksandar Vulović nije hteo da porodici pokaže rešenje niti ostale papire kao osnov za današnje iseljenje", saopštila je "ZA Krov nad glavom".

Aksentijevići tvrde da banka nije imala pravo da proda njihov stan, kao i da je bilo različitih nepravilnosti u postupku zbog kojih su predali krivične prijave Višem javnom tužilaštvu i žalbe izvršitelju, Komori izvršitelja, Ministarstvu pravde, Višem sudu i Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

Autor: N1, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prinudno iseljenje na Novom Beogradu, aktivisti i policija ispred stana

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2019

Aktivisti pokušavaju da spreče iseljenje porodice Aksentijević na Novom Beogradu, ispred stana je policija, a kako su naveli u saopštenju, izvršitelji vrše popis stvari bez prisustva članova te porodice, navodi organizacija ZA Krov nad glavom...Policija je jutros razvalila vrata i upala u stan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.