VIDEO: Hrvatski voditelj poručio Tu i tamo se počešite po testisima

Izvor: Radio 021, 08.Mar.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Hrvatski voditelj poručio "Tu i tamo se počešite po testisima"

Iako je odavno poznat po svojim duhovitim i originalnim odjavama u emisiji "Direkt" na hrvatskoj televiziji RTL, Zoran Šprajc je u ponedeljak uveče svojom odjavom šokirao i iznenadio gledaoce.

Emisiju je završio rečima:

"Eto, nakon ove zabave još vam samo želim ugodan nastavak večeri, tu i tamo se počešite po testisima, naravno tko ih ima i laka vam noć".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Nedoumica šta je ovim rečima hteo da poruči i dalje ne jenjava.

RTL se oglasio na svom sajtu izjavom da je i ova kuća potpuno iznenađena.

Autor: Jutarnj.hr

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Da li Hrvati imaju testise da se počešu?

Izvor: Vesti-online.com, 08.Mar.2016

Iako je odavno poznat po svojim duhovitim i originalnim odjavama u emisiji "Direkt" na hrvatskoj televiziji RTL, Zoran Šprajc je u ponedeljak uveče svojom odjavom šokirao i iznenadio gledaoce...Naime, on je emisiju završio rečima:..- Eto, nakon ove zabave još vam samo želim ugodan nastavak večeri,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Voditelj šokirao javnost: "Tu i tamo se počešite po testisima, naravno ko ih ima"

Izvor: B92, 09.Mar.2016, 10:34

Voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc poznat je po svojim originalnim odjavama, ali u najnovijoj je prevazišao sebe...Voditelj koji je poznat po brojnim kontroverznim izjavama u živim uključenjima ponovo je šokirao hrvatsku javnost...“Eto, nakon ove zabave još vam samo želim ugodan nastavak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.