Izvor: Radio 021, 01.Okt.2020, 17:29

VIDEO: Francuski i jermenski novinari ranjeni u Nagorno Karabahu

Francuski i jermenski novinari ranjeni su u danas na području Nagorno Karabaha, gde poslednjih pet dana traju sukobi jermenskih i azerbejdžanskih snaga.

Novinar i fotograf koji za pariski Mond prate sukobe u Nagorno Kabaharu ranjeni su danas, izjavio je za Frans pres direktor Mond Lik Broner, ne pružajući više detalja. Jermensko ministarstvo spoljnih poslova je na Tviteru napisalo da su "dva francuska reportera Monda ranjena u Martuni u azerbejdžanskom bombardovanju" i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su prebačeni u bolnicu.

Povređeni su i snimatelj televizijskog kanala Jermenija i novinar jermenske televizije "Vesti 24 sata".

Za sada nije poznata težina poverda koje su zadobili.

The reporter from @LeMondefr @allankaval is in critical condition, and currently undergoing surgery at the #Stepanakert Medical Centre. He was among the journalists wounded in an artillery strike on the Martuni town hall by the Azerbaijani military#AzerbaijanAgainstReporters pic.twitter.com/Ye4vJYy3Wu

— Armenian Unified Infocenter (@ArmenianUnified) October 1, 2020

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ranjeno više novinara u Nagorno Karabahu

Izvor: Danas, 01.Okt.2020

Francuski i jermenski novinari ranjeni su u četvrtak na području Nagorno Karabaha, gde poslednjih pet dana traju sukobi jermenskih i azerbejdžanskih snaga.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.