Izvor: Radio 021, 22.Nov.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO, FOTO: Sa protesta u Novom Sadu poručeno da Siniša Mali i cela vlada moraju da odu

Savez za Srbiju održao je protest u Novom Sadu odakle je poručeno da ministar finansija Siniša Mali, ali i cela Vlada Srbije treba da podnesu ostavku, nakon što je ustanovljeno da je ministar plagirao doktorat.

Na protestu su govorili univerzitetski nastavnici docent Filozofskog fakulteta u Beogradu Oliver Tošković i profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu i predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović.

Oni su uglavnom govorili o tome što je u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Univerzitet u Beogradu konačno posle pet godina ustanovio da je Siniša Mali plagirao svoj doktorat. Ocenili su da je Mali ovim izgubio svaki kredibilitet, ne da sedi u Vladi Srbije, nego da se bavi i politikom, a uputili su i pitanje koliko vlada u kojoj sedi "falsifikator" kao ministar finansija ima legitimitet.



Sa protesta je poručeno i da se moraju preispitati sve druge sumnjive diplome ljudi koji se nalaze ili su se nalazili na nekoj od vodećih pozicija u Srbiji, kao što su Tomislav Nikolić, Jorgovanka Tabaković, Nebojša Stefanović i drugi.

Naredni protest je zakazan za petak 29. novembar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Protest SzS: Siniša Mali i cela vlada Srbije moraju da odu

Izvor: Beta, 22.Nov.2019

Aktivisti Saveza za Srbiju (SzS) u Novom Sadu, organizovali su večeras još jedan protest protiv vlasti Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića.S protesta je poručeno da ministar finansija Siniša Mali, ali i cela Vlada Srbije treba da podnesu ostavku, pošto je ustanovljeno da je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.