VIDEO, FOTO: Sa protesta u Novom Sadu poručeno da Siniša Mali i cela vlada moraju da odu

Savez za Srbiju održao je protest u Novom Sadu odakle je poručeno da ministar finansija Siniša Mali, ali i cela Vlada Srbije treba da podnesu ostavku, nakon što je ustanovljeno da je ministar plagirao doktorat.
VIDEO, FOTO: Sa protesta u Novom Sadu poručeno da Siniša Mali i cela vlada moraju da odu
Foto: 021.rs
Na protestu su govorili univerzitetski nastavnici docent Filozofskog fakulteta u Beogradu Oliver Tošković i profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu i predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović.
 
Oni su uglavnom govorili o tome što je u četvrtak Univerzitet u Beogradu konačno posle pet godina ustanovio da je Siniša Mali plagirao svoj doktorat. Ocenili su da je Mali ovim izgubio svaki kredibilitet, ne da sedi u Vladi Srbije, nego da se bavi i politikom, a uputili su i pitanje koliko vlada u kojoj sedi "falsifikator" kao ministar finansija ima legitimitet.
 
 
Sa protesta je poručeno i da se moraju preispitati sve druge sumnjive diplome ljudi koji se nalaze ili su se nalazili na nekoj od vodećih pozicija u Srbiji, kao što su Tomislav Nikolić, Jorgovanka Tabaković, Nebojša Stefanović i drugi.
 
Naredni protest je zakazan za petak 29. novembar.
  • bilo ko

    24.11.2019 09:23
    @ Miroslav L.
    Vidi drug, ne znam odakle ti to da se neko ljuti? Nije sve ovo sad nekom drugom bitnije nego tebi, pa da se ljuti. Mislim, ima nas koji pozivamo da se podrži opozicija, ali to je samo predlog, pa ko hoće, a ko neće... Možda i nismo u pravu, nije frka. Nećeš da glasaš, OK, poštovanje. Ima dva miliona naprednjaka koji će glasati, pa država neće ostati bez vlasti, ništa ne brini. Opušteno drug, živ bio.
  • Ooobavezno

    24.11.2019 08:36
    Ha ha smejurija
    Ostavke za Malog, članove Vlade (spremali mu puškice)... upravnika zgrade u kojoj Mali živi, ma za sve kojima se bar jednom u životu javio na uluci.
    Baš smešni zahtevi.
  • Dubajcan

    24.11.2019 04:05
    Najbolja vlada ikada
    Ovo je najbolja vlada SNS ikada za koju znam vidite koliko su uložili u Novi sad bulevari novi svuda klupe kante najmodernije za smece staza Begec-Bačka Palanka lepe nove zgrade se prave mesto onih starih ruševnih kuća sve je više zelenila lepo uredjenih biciklističkih staza svaka čast za ovu vlast ne desetka to je malo oceniti čista 100 ko ih nerazume mogu samo da im zavide najjači smo mi SNS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti