Izvor: Radio 021, 13.Dec.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Deveti dan štrajka u Francuskoj, mogao bi da potraje do Božića

Protesti i štrajk protiv reforme penzija u Francuskoj danas ulazi u deveti dan i mogao bi da se produži do Božića uprkos volji vlade da pregovara.

Plan o reformi koji je u sredu predstavio francuski premijer Eduar Filip dodatno je izazvao nezadovoljstvo svih sindikata, čak i onih koji su u načelu podržavali najavljene mere.

Filip je u nadi da se protestni pokret dodatno ne proširi, pozvao sindikalne organizacije na "ciklus razgovora" rekavši da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pregovori treba da počnu što je pre moguće.

Ligne 4 à Châtelet. Malgré une importante régulation et des passagers contenus sur les quais en attendant les métros, il faut laisser passer une ou deux rames avant de pouvoir monter. Soit 15 minutes d'attente. pic.twitter.com/CBTQ8KNw3t

— jgbontinck (@JGBONTINCK) December 12, 2019
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Penzija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.