Izvor: Radio 021, 26.Apr.2020, 19:28

VIDEO: Bred Pit kao američki epidemiolog Entoni Fauči u novom skeču SNL

Kada bi me neki glumac imitirao u emisiji "Satrdej najt lajv" želeo bih da to bude Bred Pit, izjavio je najugledniji stručnjak za infektivne bolesti u SAD Entoni Fauči u šali, ali mu je posle toga želja ispunjena.

Pit je glumio Faučija na otvaranju subotnjeg "dr Fauči on SNL", koji je snimljen na daljinu zbog pandemije koronavirusa, preneo je CNN.

"Prvo bih želeo zahvaliti svim starijim ženama u Americi koje su mi slale podršku, inspiraciju, a ponekad i mejlove", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rekao je Pit u emisiji, dodajući da je u javnosti bilo mnogo dezinformacija o koronavirusu.

U ulozi Faučija Pit je rekao da je jedna od fraza u ovo vreme neizvesnosti "uskoro stiže vakcina".

Lik doktora Faučija, epidemiologa, naučnog saradnika i člana kriznog štaba Bele kuće, koji u borbi protiv koronavirusa predstavljenoj naciji govori istinu, ovih se dana u Americi može naći svuda – na majicama, šoljicama za kafu, pa čak i na krofnama.



Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nije ni sanjao da će njegov lik da glumi upravo Bred Pit VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2020, 11:09

Epidemiolog i član kriznog štaba Bele kuće u borbi protiv koronavirusa Entoni Fauči našalio se nedavno, gostujući na jednoj televiziji, da bi voleo da ga na velikom ekranu glumi Bred Pit. Nije ni sanjao da će mu se ta želja ispuniti...U iznenadnom nastupu, na početku zabavne emisije "Subotom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.