Izvor: Radio 021, 01.Maj.2021, 21:08

VIDEO: Bežao od policije pa poginuo u sudaru koji je izazvao

J.G. (28) vozač "ševroleta" koji je izazvao udes kod Jugbodanovca prethodno je bežao od policije koja je pokušala da ga zaustavi još u Nišu, najverovatnije jer za njim postoji raspisana poternica zbog krađe, piše "Blic".

Kako se navodi, saobraćajna policija je obavljala redovnu kontrolu saobraćaja i pokušala da zaustavi vozača "ševroleta" svetlosnom signalizacijom, međutim, on je odbio da stane.

J.G, koji je u vozilu bio sa devojkom J.P. (19) iz Niša, krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je da beži u pravcu naselja Bubanj, pa ka Železničkoj stanici i Novom Selu, Merošini i na kraju ka Jugbogdanovcu gde je izazvao nesreću prešavši na suprotnu stranu kolovoza i sudarivši se sa "audijem". U "audiju" su bili supružnici B.K. (61) i L.K. (53), oboje iz Niša.

U poteri za J.G. učestvovalo je osam policijskih vozila i dvojica policajaca na motociklima.

Nišlije su na društvenim mrežama razmenjivale informacije o tome gde su primetili automobil koji velikom brzinom beži dok ga jure policajci, navodi "Blic" dodajući da J.G. uopšte nema izdatu vozačku dozvolu.

View this post on Instagram

A post shared by НишНоћу.цом (@nishnocu_official)

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.