Izvor: Radio 021, 29.Jul.2019, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Autobus pun putnika se prevrnuo kod Pljevalja, povređeno 37 osoba

Autobus se prevrnuo sinoć oko 23 časa na ulazu u Pljevlja, kod Termoelektrane, i tom prilikom povređeno je 37 osoba.

Sudarili su se putničko vozilo marke "Mercedes" i autobus nikšićkih registarskih tablica, a od siline udara došlo je do prevrtanja autobusa. Prema nezvaničnim informacijama, niko od povređenih nije životno ugrožen.

"U udesu je učestvovao autobus registarskih oznaka NK AC-102 koji se kretao u pravcu Pljevalja i saobraćao na liniji Nikšić-Vrbas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i putničko vozilo koje se kretalo u suprotnom pravcu. Prilikom sudara autobus je sleteo sa glavnog puta niz strminu", piše portal PV Informer.

U autobusu je bilo oko 40 putnika koji su zbrinuti u pljevaljskoj bolnici.

Kako se navodi, ispred pljevaljske bolnice se okupio veliki broj građana kojima je sugerisano da se raziđu, ali je takođe rečeno da će zbog velikog broja povređenih možda postojati potreba za određenim količinama krvi.



Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.