Izvor: Radio 021, 16.Okt.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro počinje rekonstrukcija doma zdravlja na Limanu, spremljeno 690 miliona

Dom zdravlja "Novi Sad" u narednih mesec dana traži izvođače radova na rekonstrukciji ambulante na Limanu IV, posao koji bi trebalo da se radi u sledećih godinu dana.

Rok za izvođenje radova je najduže 400 dana, a garancija za radove ne može da bude kraća od dve godine od dana primopredaje radova. Procenjena vrednost ovih radova je nešto više od 692 miliona dinara

Reč je o kompletnoj rekonstrukciji, tokom koje se očekuje preseljenje osoblja i pokretne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << opreme u drugu ambulantu. Kako su gradski čelnici planirali još pre dve godine, kad se radio projekat, izgradnjom nove zgrade na Bulevaru patrijarha Pavla rasteretili su se punktovi Hitne pomoći, što će omogućiti da se deo doma zdravlja na Limanu preseli u Vršačku ulicu po početku rekonstrukcije.

Ovi detalji biće naknadno poznati.

Ukoliko izvođač radova ne završi radove u ugovorenom roku, dužan je da plati domu zdravlja ugovornu kaznu u visini od 0.1 odsto od ukupno ugovorene vrednosti bez PDV-a za svaki dan kašnjenja.

Na tenderu će biti odabran najpovoljnija firma ili grupa ponuđača koja bude ispunjavala sve uslove.

Inače, investitor na ovim radovima nije Grad, kao osnivač doma zdravlja, već sama ustanova. Na nju je Gradsko veće tokom leta prenelo investitorska prava i obaveze za projekat rekonstrukcije u ime i za račun Grada, te je ova nabavka naknadno dodata u plan javnih nabavki.

Tender je otvoren do 19. novembra.

Podsetimo, očekuje se i izgradnja nove ambulante doma zdravlja na Adicama, s obzirom na to da se završava s radovima na projektu ovog objekta.

Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uskoro počinje rekonstrukcija ambulante Doma zdravlja na Limanu

Izvor: NoviSad.com, 17.Okt.2019, 17:00

Dom zdravlja „Novi Sad“ traži izvođače radova na rekonstrukciji ambulante na Limanu IV, posao koji bi trebalo da se radi u sledećih godinu dana. Kako piše 021, rok za izvođenje radova je najduže 400 dana, a garancija za radove ne može..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.