Izvor: Radio 021, 21.Jan.2020, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usaglašen tekst za izradu Medijske strategije, Vlada je usvaja sledeće nedelje

Članovi Radne grupe za izradu Medijske strategije i predstavnici medijskih i novinarskih udruženja obavestili su premijerku Srbije Anu Brnabić da je tekst tog dokumenta jednoglasno usaglašen bez izdvojenih mišljenja, uz konsenzuz svih učesnika u postupku.

Članovi Radne grupe razmotrili su komentare i sugestije koje su dostavila nadležna ministarstva i usaglasili tekst dokumenta koji će, u skladu sa procedurom, biti upućen Vladi na usvajanje. Brnabić se zahvalila svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << članovima Radne grupe na posvećenom radu tokom izrade tog važnog dokumenta, koji treba da da okvir za unapređenje medijske scene u Srbiji. Ona je rekla da će Medijsku strategiju Vlada Srbije usvojiti sledeće nedelje.

Na predlog premijerke, dogovoreno je da ista radna grupa, nakon usvajanja strategije, nastavi rad na izradi Akcionog plana za period od tri godine. Brnabić se zahvalila i predstavnicima međunarodnih organizacija - Misiji OEBS i Delegaciji EU u Srbiji, Ambasadi Norveške i Fondaciji "Konrad Adenauer" na kontinuiranoj podršci celom procesu.

Sastanku su prisustvovali zamenik šefa Misije OEBS u Srbiji Džozef Melot, predstavnici Delegacije EU u Srbiji i Ambasade Norveške, navodi se u saopštenju Vlade.

Autor: Fonet, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.