Izvor: Radio 021, 27.Jul.2019, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukradena oprema studentima iz Švajcarske koji su došli u Novi Sad da pomognu nezavisnoj kulturnoj sceni

Studentima iz Švajcarske, koji su u Novi Sad došli kako bi pomogli nezavisnu kulturnu scenu grada, ukradena je oprema u Kulturnom centru LAB.

Sve se dogodilo u popodnevnim časova, a ukradena su dva MacBook laptopa, kamera Canon 7D i zeleni ranac u kojem se nalazio novac.

U pitanju je lična oprema Lise, Natali, Tobiasa i Stefana, čija je vrednost velika.

"To je oprema koja nam je potrebna da bismo nastavili da pravimo zajedničku platformu za kulturnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << scenu Novog Sada. Gradimo biblioteku tehničke opreme 'Kooperativa' za nezavisnu umetničku scenu grada. To je proces zajedničkog rada, mnogo uloženih volonterskih sati, mnogo ljudi", navodi se na Fejsbuku.

Na laptopu jedne od posetilaca Novog Sada nalaze se i dizajnerski radovi koje je ona kreirala u poslednjih šest meseci.

Oni su inače u Švajcarskoj prikupljali opremu koja će biti ponuđena na korišćenje udruženjima sa alternativne kulturne scene u gradu. Ukoliko imate informacije o opremi možete se obratiti Kulturnom centru Lab ili Kulturnom centru Dom B-612, Šok Zadruzi putem Fejsbuka.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

021: U Novom Sadu ukradena oprema studentima volonterima iz Švajcarske

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2019

Studentima iz Švajcarske koji su u Novi Sad došli kako bi pomogli nezavisnu kulturnu scenu grada, ukradena je oprema u Kulturnom centru LAB, javio je večeras informativni portal 021...U popodnevnim časovima ukradena je lična oprema velike vrednosti koja pripada studentima Lisi, Natali, Tobijasu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.