Izvor: Radio 021, 25.Feb.2021, 13:21

Uklonjena bodljikava žica na Limanu postavljena "zbog pasa"

Bodljikavu žicu koja je juče tokom prepodneva postavljena na Limanu, nadležne službe uklonile su danas.

Da podsetimo, bodljikava žica "protiv pasa", kojom je bio ograđen jedan deo javne površine između zgrada na Limanu, postavljena je juče, u Šekspirovoj ulici iza broja 30.

Kako stanari koji žive u blizini kažu, ogradu su postavile komšije kako bi sprečile pse da obavljaju nuždu u blizini njihove zgrade.

Stanari su za 021.rs potvrdili da je jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << komunalna inspekcija istu i uklonila, dok je u toku jučerašnjeg dana ona oblepljena plavom trakom kako bi se do momenta njenog uklanjanja ukazalo na opasnost koju ona predstavlja. 

Autor: Ivan Kuzmanović - ivan.kuzmanovic@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.