Izvor: Radio 021, 24.Feb.2021, 15:34

Bodljikavom žicom protiv pasa na Limanu, u blizini se igraju deca

Bodljikava žica "protiv pasa", kojom je ograđen jedan deo javne površine između zgrada na Limanu, postavljena je jutros, u Šekspirovoj ulici iza broja 30.

Kako stanari koji žive u blizini kažu, ogradu su postavile komšije kako bi sprečile pse da obavljaju nuždu u blizini njihove zgrade.

Jedan od stanara iz okolnih zgrada kaže za 021.rs da je video dve osobe koje su postavljale bodljikavu žicu.

"Žicu sam video oko 9:30 jutros, kada je i postavljana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Osobe koje su je postavljale kažu da im smeta što psi vrše nuždu u blizini njihove zgrade", rekao je stanar ne želeći da mu se objavljuje ime.

On je takođe dodao i da se deca svakodnevno igraju u neposrednoj blizini same ograde, kao i da je ograda u visini očiju malog deteta, što može da bude opasno zbog oštrih bodlji na žici.

"Bodljikava ograda" visoka je oko 40 centimetara, uverio se reporter 021.rs.

Prema nezvaničnim saznanjima, komunalna inspekcija će izaći na teren kako bi obeležili mesto trakama.

Autor: Ivan Kuzmanović - ivan.kuzmanovic@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO: Bodljikava žica protiv pasa na Limanu izolovana, sutra će biti uklonjena

Izvor: Radio 021, 24.Feb.2021

Komunalna inspekcija izašla je na teren i izolovala trakom bodljikavu žicu, koja je jutros postavljena u Šekspirovoj ulici "zbog pasa"...Međutim, lokacija i dalje nije bezbedna, a sutra će biti pokrenut postupak uklanjanja...Bodljikava žica "protiv pasa", kojom je ograđen jedan deo javne površine...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.