Uhapšena dvojica pljačkaša menjačnice u Žarkovu, treći izvršio samoubistvo

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dvojica pljačkaša menjačnice u Žarkovu, treći izvršio samoubistvo

Dve osobe koje su uz pretnju oružjem oko 8.20 opljačkale menjačnicu u beogradskom naselju Žarkovo su uhapšene u stanu u obližnjoj zgradi, a treći osumnjičeni je izvršio samoubistvo, javlja izveštač RTS-a.

Drama u Žarkovu okončana je posle deset sati.

Kako je za N1 potvrđeno, kada je policija ušla u stan, jedan od osumnjičenih se ubio, a drugi se predao i uhapšen je. Policija je pored osumnjičenog za pljačku, uhapsila još jednu osobu.

MUP >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Srbije je potvrdio da je dvojicu osumnjičenih A.B. (26) i S.M. (26) uhapsila u jednom od stanova, a pronađeni su i pištolji kojima je počinjeno krivično delo, kao i novac.

"Jedan od izvršilaca počinio je samoubistvo", navedeno je u saopštenju MUP-a.

U akciji je danas učestvovalo više od 100 policajaca. Zgrada u Trgovačkoj ulici 8, u beogradskom naselju Žarkovo, celog dana je bila pod opsadom policije, pošto su u nju pobegla dva naoružana pljačkaša koja su jutros opljačkala menjačnicu i povredila radnika.

Autor: N1/RTS

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio se jedan od trojice pljačkaša menjačnice u Žarkovu

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2016

Dve osobe koje su uz pretnju oružjem oko 8.20h opljačkale menjačnicu u beogradskom naselju Žarkovo su uhapšene u stanu u obližnjoj zgradi, a treći osumnjičeni je izvršio samoubistvo, javlja izveštač RTS-a...Drama u Žarkovu okončana je posle deset sati...Kako je za N1 potvrđeno, kada je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.