Izvor: Radio 021, 02.Dec.2020, 12:14

Uhapšen zbog dilovanja droge u Novom Sadu, za njim bila raspisana poternica

J. G. (35) iz Prištine uhapšen je u Novom Sadu zbog trgovine drogom.

Pregledom osumnjičenog i pretresom stana u kom neprijavljeno boravi, policija je pronašla oko 445 grama amfetamina, 20,3 grama ekstazija, manju količinu marihuane, digitalnu vagu i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Sumnja se da je on prethodno prodao tri paketića amfetamina i marihuane dvadesetdevetogodišnjoj Novosađanki, protiv koje će biti podneta krivična prijava. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Za osumnjičenim je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Novom Sadu i on je sproveden na izdržavanje kazne zatvora u Kazneno-popravni zavod Niš.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uhapšen diler u Novom Sadu, odveden u zatvor po poternici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020

Novosadska policija ila je J. G. (35) iz Prištine zbog sumnje da je dilovao narkotike, a pošto je za njim već bila raspisana poternica radi izdržavanja ranije kazne, on je već sproveden u Kazneno-popravni zavod Niš...U saopštenju policije navodi se da je pregledom osumnjicenog i pretresom stana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.