Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Crnoj Gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2010, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Crnoj Gori

NOVI SAD -

Novosadska policija i odred žandarmerije uhapsili su danas u Novom Sadu državljanina Crne Gore Marka M. (28) osumnjičenog za ubistvo, saopštila je policija.

Kako se navodi, za Markom M. je 2004. godine raspisana interpolova poternica zbog ubistva koje je počinio u Crnoj Gori.

Policija je osumnjičenom odredila meru zadržavanja, nakon čega će biti predat istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen u Novom Sadu po interpolovoj poternici

Izvor: Radio 021, 28.Okt.2010

Marko Mašanović (1982), državljanin Crne Gore, za kojim je raspisana Interpolova poternica, zbog sumnje da je 2005. godine, na Cetinju, počinio ubistvo, uhapšen je u Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...

Uhapšen zbog ubistva ujaka

Izvor: Press, 28.Okt.2010

Marko Mašanović (28) sa Cetinja uhapšen u Novom Sadu zbog sumnje da je 2005. na Cetinju ubio ujaka Mirka Uskokovića (31) Novosadska kriminalistička policija uhapsila je juče Marka Mašanovića (28) sa Cetinja, zbog sumnje da je pre pet godina na Cetinju...

Nastavak na Press...

UHAPŠEN UBICA UJAKA

Izvor: Kurir, 29.Okt.2010, 08:42

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je juče Marka Mašanovića (28) sa Cetinja za kojim je Interpol raspisao poternicu zbog izdržavanja zatvorske kazne zbog ubistva ujaka. Prema rečima našeg izvora iz istrage, Mašanovića su juče oko 12 sati na Trgu..NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.