Izvor: Radio 021, 05.Feb.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za pretnje N1

Efikasnom akcijom policije i Trećeg tužilaštva, pronađeno je i uhapšeno lice osumnjičeno za pretnje upućene pismom zaposlenima Televizije N1, potvrđeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

U tom roku će osumnjičeni biti priveden u tužilaštvo na saslušanje, nakon čega će biti odlučeno o daljim koracima.

Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prethodno je na Tviteru objavio da policija intenzivno radi na otkrivanju osobe koja je uputila pretnje televiziji N1 i poručio da "pretnje nikad neće biti dozvoljene u našoj zemlji".

Na adresu TV N1 je tokom vikenda stiglo preteće pismo u kojem se poručuje da će naši novinari i njihove porodice nastradati, a zgrada televizija biti dignuta u vazduh. Pošiljalac se potpisao kao Beogradski veterani ratova 1999, ali se Savez ratnih veterana Srbije javno ogradio od pretnji upućenih našoj televiziji.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.