Izvor: Novine novosadske, 21.Jul.2012, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje gluvih u Žablju od jeseni na novoj lokaciji

Na lokaciji u Zmaj Jovinoj ulici u Žablju u toku su radovi na adaptaciji oko 120 kvadrata prostora za potrebe Udruženja gluvih iz tog mesta.
Kako je rekao predsednik Udruženja, Obren Klinac, u narednih mesec dana završiće se prostorije koje će omogućiti ovom udruženju kvalitetniji rad. Tokom prethodnog perioda adaptiran je sanitarni čvor i kancelarija , a u toku su radovi na preuređenju oko 60 m2 za potrebe većeg broja članova ovog udruženja.
Vrednost radova je oko 1,4 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << dinara, a opština Žabalj će za sada pomoći ovu akciju sa 150.000 dinara. Većina sredstava je obezbeđena iz Pokrajinskog fonda za socijalna davanja, a po rečima predsednika opštine Žabalj, Čedomira Božića, koji je obišao radove, opština je spremna da ovom Udruženju i dalje pomaže.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.