Osnovna škola u Žablju dobija 250 novih kvadrata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2012, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovna škola u Žablju dobija 250 novih kvadrata

ŽABALJ -

Za majstore letnjeg raspusta u osnovnoj školi "Miloš Crnjanski" iz Žablja nema. Uprava škole i Opština iskoristiće narednih mesec dana za građevinske radove na adaptaciji neiskorišćenog prostora u tom objektu.

Do početka nove školske godine biće adaptirano preko 250 kvadratnih metara prostora koji se do sada nije koristio. Predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić i član opštinskog Veća zadužen za saradnju sa fondovima Boro Milić su obišli radove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na ovoj školi.

Božić je prilikom obilaska radova rekao da, rekonstrukcijom školskih i obrazovnih objekata, opština Žabalj nastavlja trend ulaganja u obrazovanje mladih, što je jedan od prioriteta lokalne samouprave.

Direktorica Dubravka Miljojković je naglasila da će se završetkom ovih radova dobiti novi prostor za zbornicu, digitalnu učionicu, kao i za biblioteku koja poseduje oko 12.000 knjiga. Vrednost radova je oko 4.500.000 dinara, a značajna sredstva će se angažovati iz budžeta opštine, a iz Fonda za energetsku efikasnost za nabavku kvalitetnih izolacionih materijala biće obezbeđeno oko 1.200.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Udruženje gluvih u Žablju od jeseni na novoj lokaciji

Izvor: Novine novosadske, 21.Jul.2012

Na lokaciji u Zmaj Jovinoj ulici u Žablju u toku su radovi na adaptaciji oko 120 kvadrata prostora za potrebe Udruženja gluvih iz tog mesta.. Kako je rekao predsednik Udruženja, Obren Klinac, u narednih mesec dana završiće se prostorije koje će omogućiti ovom udruženju kvalitetniji rad. Tokom...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.