Izvor: Radio 021, 25.Apr.2021, 16:49

Ubijen Mojkovčanin Zoran Ašanin

Iz Uprave policije Crne Gore danas je potvrđeno da je ubijen Mojkovčanin Zoran Ašanin, a policija zbog sumnje da je ubio Ašanina traga za Novljaninom G. P. (40) koji je navodno blizak kavačkom kriminalnom klanu, prenele su podgoričke Vijesti.

Prethodno su mediji objavili da je Ašanin ubijen u svom restoranu "Krstač" u Mojkovcu. U policiji kažu da je ubistvu prethodila svađa između njega i ubice.

Ašanin je brat Ivana Ašanina, nekadašnjeg prvog čoveka Mojkovca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
G.P. je bio hapšen pre nekoliko godina u Herceg Novom.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uhapšen; Osam metaka u Ašanina - jednim "overen" u glavu

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 10:06

Policija uhapsila Novljanina Gorana Pantovića, koji je u Zorana Ašanina ispalio osam hitaca, od kojih ga je jednim "overio" u glavu...Prema pisanju podgoričkih Vijesti, Ašanin je ubijen juče u svom motelu Krstač dok je još sedeo za stolom tako što mu je Pantović, kako se navodi, pucao u leđa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.