Izvor: Radio 021, 07.Avg.2020, 15:39

UŽIVO VIDEO: Konferencija Kriznog štaba o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Na konferenciji Kriznog štaba o epidemiološkoj situaciji u Srbiji objavljuju se najnoviji podaci o broju obolelih, a danas govore pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković, zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević i direktor Infektivne klinike dr Goran Stevanović.

Podsetimo, ove konferencije nedavno su ponovo počele svakodnevno da se održavaju, nakon pogoršanja epidemiološke situacije u Srbiji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kisić Tepavčević: Izvesno da će doći do ukrštanja korone i gripa

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2020

BEOGRAD - Zamjenica direktora Instituta Batut Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je vrlo izvjesno da će doći do ukrštanja korone i virusa gripa tokom zimskog perioda, kao i da su mjere prevencije iste.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dr Darija Kisić Tepavčević: "Uskoro odluka koje će privatne laboratorije da rade testiranje"

Izvor: B92, 07.Avg.2020

Zamenica direktora Instituta "Batut" dr Darija Kisić Tepavčević rekla je da je osam laboratorija apliciralo za testiranje na koronavirus i da će vrlo brzo biti poznato koje od njih su ispunile potrebne uslove da bi mogle da rade..."Osam laboratorija je podnelo odgovarajuću dokumentaciju koja se...

Nastavak na B92...

Kisić Tepavčević: Na raspolaganju pola miliona vakcina

Izvor: B92, 07.Avg.2020

Zamenica direktora Insituta "Batut" dr Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je ugovorena nabavka 350.000 vakcina protiv gripa...Ona je dodala da će Institut "Torlak" proizvesti 150.000 doza te vakcine..."Izvesno je da imamo na raspolaganju pola miliona, a u zavisnosti od potreba, trudićemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.