NOVI KORONA PRESEK: Obolelo 276 osoba, preminulo petoro ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 15:00

NOVI KORONA PRESEK: Obolelo 276 osoba, preminulo petoro ljudi

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima se nalazi 118 osoba

U poslednja 24 sata u Srbiji su na korona virus testirane 9.922 osobe, njih 276 je pozitivno, a preminulo je pet osoba, što je i dalje zabrinjavajuće.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom zemlje nalazi se 118 pacijenata.

To je neznatan pad u odnosu na juče, kada smo imali 120, što je takođe brojka koja i dalje upozorava na opasnost od korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona presek za danas: 276 obolelih, 5 smrtnih slučajeva i 118 ljudi na respiratoru

Izvor: Luftika.rs, 07.Avg.2020

Ako ste nekim slučajem propustili predsednikovo obraćanje u kom je izneo optimistične informacije u vezi sa brojkama i korona virusom, više možete pročitati ovde.. U međuvremenu su pristigli najnoviji zvanični podaci o broju obolelih i umrlih od koronavirusa u Srbiji za poslednja 24 sata.. Testirane...

Nastavak na Luftika.rs...

NOVI KORONA PRESEK Preminulo 6 osoba, na respiratorima 121 pacijent

Izvor: Blic, 08.Avg.2020, 14:48

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 8.014 osoba, njih 255 bilo je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo šest ljudi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.