U pošiljkama pronađene semenke marihuane i tablete za potenciju

Izvor: Radio 021, 26.Jan.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pošiljkama pronađene semenke marihuane i tablete za potenciju

Carinici su u pošti Novi Sad, kontrolom pošiljki pristiglih iz Velike Britanije, Holandije i Indije, sprečili pokušaj krijumčarenja 6.700 tableta za potenciju, kao i 52 semenke marihuane, saopšteno je danas iz Uprave carina.

Sve pošiljke su stigle u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima, a detaljno su ih pregledali carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja.

U pošiljci pristigloj iz Velike Britanije, umesto prijavljenog suvenira, pronašli su omot za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << „CD“ i u njemu 47 semenki marihuane“, a u onoj pristigloj iz Holandije još pet semenki.

Tablete za potenciju i to 3.600 tableta leka „Tadacip“, 2.000 tableta „Kamagra“ i 1.100 tableta „Vega“ pristigle su iz Indije, a u dokumentaciji je bilo navedeno da se u pošiljci nalaze prazne kutije.

Carinici su u petak, 22. januara, u pošti Novi Sad sprečili pokušaj krijumčarenja više od 37 kilograma tableta za potenciju koje su takodje stigle u pošiljkama iz Indije.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.