Izvor: Radio 021, 20.Jan.2020, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U fotografijama: Sezona crvenih tepiha se zahuktava - nagrade Udruženja filmskih glumaca Amerike

Među dobitnicima su Hoakin Finiks, Rene Zelveger i Fibi Voler-Bridž.

Nagrade Udruženja filmskih glumaca Amerike dodeljene su u nedelju u Los Anđelesu. Kako su izgledale zvezde na sceni?

Getty ImagesHoakin Finiks dobio je nagradu za najboljeg glumca u filmu Džoker. Nagradu mu je uručila Glen KlouzEPAPsi Luter i Ember, poznati po ulogama u reklamama za automobile, u petak su prošetali tepihom pripremajući se za nagradeGetty ImagesI Nikol Kidman >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je davala autogrameGetty ImagesLupita Njongo, Helena Bonam Karter i Margo RobiGetty ImagesTajka Vajtiti i Aleksander SkarsgardGetty ImagesI glumice iz Nevinih laži bile su na dodeliGetty ImagesDženifer Lopez i Fibi Voler-Bridž su bile srećne što sevide. Voler-Bridž je dobila nagradu za najbolju glumicu u komedijamaGetty ImagesSreli su se i nekadašnji partneri - Dženifer Aniston i Bred PitAFPBritanski glumac Čarli Hiton i Vinona Rajder ispozirali su za stolomGetty ImagesKventin Tarantino i Šarliz Teron su se fino ispričali. Tarantinov film Bilo jednom u Holivodu nominovan je u četiri kategorijeGetty ImagesRene Zelveger dobila je nagradu za najbolju glumicuAFPEkipa filma Parazit osvojila je nagraduGetty ImagesI ekipa serije Kruna dobila je nagraduGetty ImagesLora Dern je dobila nagradu za najbolju sporednu ulogu

.

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.