Izvor: Radio 021, 28.Nov.2020, 16:46

U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 930 korisnika zaraženo koronom

U Srbiji je u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaraženo 930 korisnika - osam više nego juče, i 524 zaposlena - pet više nego juče, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je 1.320, a broj izlečenih osoba koje su zaposlene u ustanovama socijalne zaštite je 567, piše u saopštenju.

"Korisnici u ustanovama socijalne zaštite >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za koje postoji procena da mogu da budu potencijalni prenosioci virusa, smešteni su u izolaciju, a zaposleni u tim ustanovama kod kojih postoji ta opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji", navodi se u saopštenju.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za stare zaražena 1.132 korisnika i 551 zaposleni

Izvor: Danas, 29.Nov.2020, 16:26

Na današnji dan u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih potvrđeno je prisustvo korona virusa kod 1.132 korisnika i 551 zaposlenog, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.