U Novom Sadu uhapšeni državljani BiH traženi po Interpolovoj poternici

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu uhapšeni državljani BiH traženi po Interpolovoj poternici

Novosadska policija uhapsila je državljanina Bosne i Hercegovine N. G. (23) za kojim je bila raspisana međunarodna Interpolova poternica.

Za njim su tragali pravosudni organi BiH zbog sumnje da je u martu učestvovao u razbojništvu u banci u Drvaru tokom kojeg je vatrenim oružjem teško povređen jedan policajac.

Njemu je određen ekstradicioni pritvor i biće procesuiran u odgovarajućem zakonskom postupku.

U ekstradicionom pritvoru nalazi se i državljanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Bosne i Hercegovine N. J. (30) koga je policija uhapsila u Novom Sadu, takođe po Interpolovoj poternici. On je uhapšen prilikom boravka u Novom Sadu, a za njim se tragalo zbog sumnje da je u BiH činio krivična dela.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljačkaš banke iz Drvara uhapšen u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2017

Policija u Novom Sadu uhapsila je državljanina Bosne i Hercegovine N. G. (23) za kojim je bila raspisana međunarodna Interpolova poternica...Za njim su tragali pravosudni organi BiH zbog sumnje da je, u martu, učestvovao u razbojništvu u banci u Drvaru tokom kojeg je vatrenim oružjem teško povređen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.