Traženi po poternici uhapšen u Novom Sadu s lažnim dokumentima

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traženi po poternici uhapšen u Novom Sadu s lažnim dokumentima

Novosadska policija uhapsila je D. I. (50) iz Beograda, za kojim je bila raspisana poternica.

On se tereti da je policajcima dao na uvid ličnu kartu i vozačku dozvolu sa podacima državljanina Bosne i Hercegovine, a proverom njegovog identiteta utvrđeno je da su dokumenta falsifikat.

Osumnjičenom, za kojim je bila raspisana poternica beogradske policije, određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

PALO LICE SA POTERNICE: U Novom Sadu uhapšen muškarac sa lažnim dokumentima

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2017

Policija hitno reagovala..Novosadska policija uhapsila je D. I. (50) iz Beograda, za kojim je bila raspisana poternica...UŽAS KOD JAGODINE: Muškarac izrešetan za KAFANSKIM STOLOM..On se tereti da je policajcima dao na uvid ličnu kartu i vozačku dozvolu sa podacima državljanina Bosne i Hercegovine,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.