Izvor: Radio 021, 26.Nov.2020, 00:03

U Hrvatskoj se zatvaraju kafići i restorani do Božića

Posle sastanka članova Kriznog štaba i ministra unutrašnjih poslova Davora Božinovića s županima, dogovoreno je da u petak u ponoć u Hrvatskoj stupe na snagu nove mere.

Kako javlja portal Indeks, doneta je odluka da se zatvore svi kafići i restorani. Mere bi trebalo da budu na snazi do Božića.

Restoranima će biti omogućena dostava i to ne do 22 sata kako je prvobitno bilo predviđeno, nego neograničeno.

Privremeno se obustavljaju svadbene svečanosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a fitneš centri prema poslednjim informacijama ostaju otvoreni, ali moraju osigurati 10 kvadratnih metara po korisniku.

Potvrđeno je i da trgovine i šoping-centri nastavljaju raditi, ali će se pojačati nadzor da li je broj kupaca u njima u skladu s propisanim brojem po kvadratnom metru. Hoteli ostaju otvoreni, a njihovi restorani će moći da rade, ali samo za goste hotela. Bioskopi i pozorišta ostaju otvoreni.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

KOMŠIJE IDU POD KATANAC: Od petka stupaju na snagu najstrože korona mere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020

Restoranima će biti omogućena dostava..U petak u ponoć u Hrvatskoj treba da stupe na snagu nove mere, doneta je odluka da se zatvore svi kafići i restorani...Mere bi trebalo da budu na snazi do Božića, posle sastanka šefa Nacionalnog štaba i ministra unutrašnjih poslova Davora Božinovića sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.