KOMŠIJE IDU POD KATANAC: Od petka stupaju na snagu najstrože korona mere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 00:14

KOMŠIJE IDU POD KATANAC: Od petka stupaju na snagu najstrože korona mere!

Restoranima će biti omogućena dostava

U petak u ponoć u Hrvatskoj treba da stupe na snagu nove mere, doneta je odluka da se zatvore svi kafići i restorani.

Mere bi trebalo da budu na snazi do Božića, posle sastanka šefa Nacionalnog štaba i ministra unutrašnjih poslova Davora Božinovića sa županima.

- Argument je da se to pretvara u disko klubove - rekao je jedan od učesnika.

i to ne do 22 sata kako je prvotno bilo predvideno, nego neograniceno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Privremeno se obustavljaju svadbene svečanosti, a fitneš centri prema poslednjim informacijama ostaju otvoreni, ali moraju osigurati 10 kvadratnih metara po korisniku.

Potvrđeno je i da trgovine i šoping-centri nastavljaju raditi, ali će se pojačati nadzor da li je broj kupaca u njima u skladu s propisanim brojem po kvadratnom metru.

Hoteli ostaju otvoreni, a njihovi će restorani moći da rade, ali samo za goste hotela. Bioskopi i pozorišta ostaju otvoreni.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIGOROZNE MERE U KOMŠILUKU U Hrvatskoj se zatvaraju svi kafići i restorani, otkazuju sve svadbe i tako će biti DO BOŽIĆA

Izvor: Blic, 26.Nov.2020

U petak u ponoć u Hrvatskoj treba da stupe na snagu nove mere, a kako javlja portal Index, doneta je odluka da se zatvore svi kafići i restorani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.