Izvor: Radio 021, 23.Jul.2020, 19:33

U Crnoj Gori još 97 zaraženih virusom korona

U protekla 24 sata u Crnoj Gori je jedna osoba preminula od posledica korona virusa, a od testiranih 487 uzoraka na novi korona virus 97 rezultata bilo je pozitivno, saopšteno je danas iz Instituta za javno zdravlje te zemlje.

"Ukupan broj potvrđenih smrti od početka juna meseca povezanih sa Kovidom -19 je 31. Prijavljen je oporavak kod 42 slučaja infekcije tako da je ukupan broj oporavljenih od 14. juna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 223", navodi se u saopštenju.

Ukupan broj aktivnih slučajeva Kovid 19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 1.991.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Još 8 Leskovčana pozitivno na koronu, jedan u Medveđi

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jul.2020, 09:37

U poslednja 24 sata stiglo je 92 rezultata testiranih na virus korona u Jablaničkom okrugu, kažu u Zavodu za javno zdravlje, a 9 je bilo pozitivno - 8 u Leskovcu i jedna osoba u Medveđi. ..Vanredna situacija i dalje je na snazi u Leskovcu gde je od početka najviše obolelih od kovida u Jablaničkom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.