U 18 sudova još 104 sudije

Izvor: Beta, 12.Maj.2010, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 18 sudova još 104 sudije

BEOGRAD, 12. maja 2010. (Beta) - Visoki savet sudstva odlučio je da poveća broj sudija u 18 sudova u Srbiji, saopštio je u sredu VSS.

Na sednici koja je održana u sredu 11. maja, doneta je odluka o povećanju broja za 104 sudijskih mesta, navodi se u saopštenju.

U Apelacionom sudu u Beogradu biće angažovano još pet sudija, u Apelacionom sudu u Novom Sadu četiri, u Višem sudu u Beogradu 25, a u Višim sudovima u Jagodini, Kraljevu i Kruševcu po jedan sudija.

Viši sud u Leskovcu dobio je još dva sudijska mesta, Viši sud u Novom Sadu šest, Prvi osnovni sud u Beogradu 31, Osnovni sud u Kruševcu tri, a Osnovni sudovi u Novom Pazaru, Pirotu i Smederevu još dvoje sudija.

Broj sudija u Osnovnom sudu u Subotici povećan je za tri mesta, u Privrednom apelacionom i Privrednom sudu u Beogradu za po šest i Privredni sud u Novom Sadu i Upravni sud za po dva mesta, dodaje se u saopštenju.


Pogledaj vesti o: Kruševac,   Jagodina,   Leskovac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U 18 sudova još 104 sudije

Izvor: S media, 12.Maj.2010

Visoki savet sudstva odlučio je da poveća broj sudija u 18 sudova u Srbiji, saopštio je danas V S S. ..Na sednici koja je održana u sredu 11. maja, doneta je odluka o povećanju broja za 104 sudijskih mesta, navodi se u saopštenju...U Apelacionom sudu u Beogradu biće angažovano još pet sudija,...

Nastavak na S media...

U 18 sudova još 104 sudije

Izvor: NaDlanu.com, 12.Maj.2010

BEOGRAD, 12. maja 2010. (Beta) - Visoki savet sudstva odlučio je da poveća broj sudija u 18 sudova u Srbiji, saopštio je u sredu VŠ. Na sednici koja je održana u sredu 11. maja, doneta je odluka o povećanju broja za 104 sudijskih mesta, navodi se u saopštenju. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Sudovi dobili 104 nove sudije

Izvor: Glas javnosti, 13.Maj.2010, 07:11

BEOGRAD - Visoki savet sudstva odlučio je da poveća broj sudija u 18 sudova u Srbiji, saopštio je VSS...Na sednici, koja je održana 11. maja, doneta je odluka o povećanju broja za 104 sudijska mesta, navodi se u saopštenju...U Apelacionom sudu u Beogradu biće angažovano još pet sudija, u Apelacionom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.