Izvor: Radio 021, 05.Okt.2020, 08:32

Tri osobe na motociklima povređene u udesima na Sajlovu i Banstolu

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajna udesa koja su se dogodila u protekla 24 časa u Novom Sadu i okolini.

Doktorica Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da se prva nezgoda dogodila oko 12:30 časova pored groblja na Donjem Sajlovu gde je prilikom pada s motora povređen muškarac star 63 godine. On je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku i lečenje.

Hitna pomoć je intervenisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i oko 16 časova kod Elektrotehničke škole u Futoškoj ulici, gde je oboren 23-ogodišnji pešak. Nakon ukazane pomoći na licu mesta povređeni pešak je vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Istovremeno na Banstolu se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve osobe koje su se vozile motociklom. Muškarac star 38 godina i žena stara 31 godinu su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.