Tri osobe na motociklima povređene u udesima na Sajlovu i Banstolu

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajna udesa koja su se dogodila u protekla 24 časa u Novom Sadu i okolini.
Tri osobe na motociklima povređene u udesima na Sajlovu i Banstolu
Foto: 021.rs (Ilustracija)

Doktorica Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da se prva nezgoda dogodila oko 12:30 časova pored groblja na Donjem Sajlovu gde je prilikom pada s motora povređen muškarac star 63 godine. On je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku i lečenje.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 16 časova kod Elektrotehničke škole u Futoškoj ulici, gde je oboren 23-ogodišnji pešak. Nakon ukazane pomoći na licu mesta povređeni pešak je vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Istovremeno na Banstolu se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve osobe koje su se vozile motociklom. Muškarac star 38 godina i žena stara 31 godinu su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.  

  • Ocevidac

    06.10.2020 11:39
    Povredjeni sugradjanin sa Sajlova je pao sa motorom zato sto nije usporio brzinu motora ispred lezeceg policajca, iako je imao postavljen saobracajni znak. Inace, ulicom Donje Sajlovo automobili divljaju, a policije nigde. Sede u kaficu i trose harac!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika

Novosađanin uhapšen zbog oružja i droge

Novosadska policija uhapsila je A. B. (56) iz ovog grada, zbog sumnje na nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.