Izvor: Radio 021, 18.Avg.2020, 20:55

Trenera iz Jagodine udario grom tokom treninga, lekari se bore za život

Lekari Urgentne službe Opšte bolnice u Jagodini bore se za život fudbalskog trenera S.P. (31) koji je teško povređen od udara groma, večeras oko 18:40 časova, na pomoćnom terenu FK Jagodina.

U trenutku udara groma u toku je bio trening mlađih kategorija, a na terenu se nalazilo oko 20 dece, objavio je portal centralmedia.rs iz Jagodine. Prema pisanju tog portala, nema povređenih među decom.

"Posle udara munje počela je histerija, deca su bežala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ka roditeljima, dvojica zdravstvenih radnika pružili su prvu pomoć treneru koji je nepomično ležao na terenu. Mislim da su uspeli da povrate trenera iz nesvesti, a zatim je došla hitna pomoć", ispričali su roditelji dece.

Teško povređeni trener je, posle pružanja prve pomoći, prevezen u Opštu bolnicu i, po rečima načelnika urgentne službe Opšte bolnice Vladimira Nedeljkovića u toku je borba za njegov život.

"Pacijent je na aparatima za disanje, maksimalno radimo sve što je do nas", rekao je Nedeljković.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OVO JE TRENER KOG JE UDARIO GROM Stefan je u teškom stanju na intenzivnoj nezi

Izvor: Blic, 18.Avg.2020

Trener fudbalskog kluba "Jagodina" Stefan Pavlović, večeras je za vreme treninga pretrpeo povrede izazvane udarom groma, a na intenzivnoj nezi, u šok sobi Opšte bolnice u Jagodini, lekari mu se bore za život.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.