Trećeligaš Monca vraća Kaku iz penzije?

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2018, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trećeligaš Monca vraća Kaku iz penzije?

Italijanski trećeligaš Monca, odmah po dolasku na čelo kluba Silvija Berluskonija i Adrijana Galijanija, ponudio je bivšem najboljem fudbaleru sveta, Brazilcu Kaki, da se vrati na teren iz igračke penzije.

Italijanski mediji prenose da nekadašnja zvezda Milana i Real Madrida ima poziv Berluskonija da bude igrač i kasnije preuzme neku od funkcija u klubu.

Navodi se i da je 36-godišnji Kaka ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << razmišlja o ponudi ljudi sa kojima je imao uspešan period u Milanu u vreme kada je bio prvak Evrope, a upravo su ga Berluskoni i Galijani doveli na San Siro 2002. godine.

Kaka je krajem prošle godine završio karijeru u dresu američkog Orlanda, a igrao je još dva puta za Sao Paulo.

Za reprezentaciju Brazila ima 92 nastupa i 29 pogodaka, kao i titulu prvaka sveta u Japanu i Južnoj Koreji 2002.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Monca vraća Kaku iz penzije?

Izvor: B92, 01.Okt.2018

Italijanski trećeligaš Monca, ponudio je bivšem najboljem fudbaleru sveta Brazilcu Kaki da se vrati na teren iz igračke penzije...Ovaj potez usledio je nekoliko dana nakon dolaska na čelo kluba bivših čelnika Milana Silvija Berluskonija i Adrijana Galijanija...Italijanski mediji prenose da nekadašnja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.