Monca vraća Kaku iz igračke penzije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monca vraća Kaku iz igračke penzije?

Italijanski trećeligaš Monca, odmah po dolasku na čelo kluba Silvija Berluskonija i Adrijana Galijanija, ponudio je bivšem najboljem fudbaleru sveta Brazilcu Kaki da se vrati na teren iz igračke penzije.

Italijanski mediji prenose da nekadašnja zvezda Milana i Real Madrida ima poziv Berluskonija da bude igrač i kasnije preuzme neku od funkcija u klubu.

Navodi se i da je 36-godišnji Kaka ozbiljno razmišlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o ponudi ljudi sa kojima je imao uspešan period u Milanu u vreme kada je bio prvak Evrope, a upravo su ga Berluskoni i Galijani doveli na San Siro 2002. godine.

Kaka je krajem prošle godine završio karijeru u dresu američkog Orlanda, a igrao je još dva puta za Sao Paulo.

Za reprezentaciju Brazila ima 92 nastupa i 29 pogodaka, kao i titulu prvaka sveta u Japanu i Južnoj Koreji 2002.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijanski trećeligaš vraća Kaku iz penzije?

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2018

Italijanski trećeligaš Monca, odmah po dolasku na čelo kluba Silvija Berluskonija i Adrijana Galijanija, ponudio je bivšem najboljem fudbaleru svijeta Brazilcu Kaki da se vrati na teren iz igračke penzije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.