Top 8 razloga zašto je jutarnji seks odličan za početak dana

Izvor: Luftika.rs, 13.Apr.2017, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 8 razloga zašto je jutarnji seks odličan za početak dana

Neki ljudi bi sada rekli da nije toliko važno kada i gde se vodi ljubav, sve dok se to odvija redovno, opušteno i strastveno. Ipak, jutarnji seks ima svojih prednosti i može biti zaista poseban doživljaj. Osim toga, nije svejedno kako ćete započeti dan – od toga zavisi hoće li biti dobar ili ne.
Ovo je top 8 razloga za jutarnji seks: Razbudiće vas brzo
Ujutro je čovek svež i odmoran, za razliku od večernjih sati, posebno tokom radnih dana. Osim toga, malo živahnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pod čaršavima ubrzava cirkulaciju i razbuđuje.
Za bolji dan
Doživeti orgazam ujutro definitivno će vam popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne dobro, dobar bi trebao biti i ostatak dana jer ćete zračiti pozitivnom energijom.
Dodatno uzbuđenje
Ujutro pre posla možda imate 10-tak minuta koje još možete provesti u krevetu. To može uneti dodatno uzbuđenje u seksualni odnos jer ga treba obaviti na brzaka.

Totalno opuštanje
Kada dođe slobodan vikend, nema ništa lepše nego satima se opuštati u krevetu nakon strastvenog seksa. To pomaže parovima da dodatno učvrste međusobnu povezanost.
Osećaćete se seksi ceo dan
Iako možda nećete imati ništa posebno na sebi niti trunku šminke na licu. Lice će vam krasiti osmeh što će pozitivno uticati na druge ljude i atmosferu u prostoru. Bićete prepuni serotonina – hormona sreće.
Davaćete najbolje od sebe
Jutarnji seks odličan je okidač za produktivnost, jer kada je čovek srećan i zadovoljan, automatski bolje i brže radi.
Doživljaj za pamćenje
Zamislite seks vrlo rano ujutro, dok sunce izlazi, sve je tiho i mirno, samo se čuju ptičice koje cvrkuću na drveću. To je zaista poseban doživljaj.
Doručak će vam biti još ukusniji
Nakon što jutarnjim seksom pokrenete cirkulaciju i razgibate se, telo će vam posebno uživati u doručku jer će mu trebati dodatna doza energije. Doručak je ipak najvažniji obrok u danu.
Muškarci, ŽENE mogu doživeti 10 različitih orgazama

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.