Switch your side

Izvor: Plakatt.com, 08.Feb.2011, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Switch your side


Route 66, Novi Sad
Friday 18 Feb 22:00

Switch pages, povodom novog broja, vam predstavlja:
REGGAE - HIP HOP - DUBSTEP - DNB dobroveče
...
MC Zion Flex (Bristol UK)
Tara Allen aka Zion Flex je mlada dama koja pored pisanja, pevanja i repovanja radi kao model, slikar i bavi se plesom. Mix jamajčanskog porekla i bristolskog rodnog okruženja čine Zion Flex originalnom, svežom i nikako običnom.
Ona je jedna od retkih mladih muzičara koja će godine 2003. sarađivati sa producentom Roots Manuva-e, i sa istim izdati numeru &'Change the way''.
2009te objavljuje nezavisni debi album u saradnji sa Tom McAllister-om pod nazivom 'An Exercise in Scales and Balances', dok 2010. izlazi njen drugi EP pod nazivom The Eau. Posle turneje po Francuskoj, i nastupa u Kristijaniji, Danska, dolazi i u naše krajeve. Nakon slovenačkih koncerata imate priliku da je vidite i u svom gradu.
DJ Ronin (Bratislave, SK)
Ronin je možda najveći zaljubljenik u vinyl na slovačkoj dubstep sceni. Iz fabrike do pošatnskog sadučeta, ispod igle pa do vaših ušiju se čuju sveža izdanja najuticajnijih etiketa u Uk.
U njegovom setu dominira jak subbass, koji u klubu stvaraju toplo hladnu atmosferu, od koje se naježiš i u isto vreme igranjem ugreješ.
U slobodno vreme Ronin se posvećuje organizuvanju žurki MidnightDubs, koja u Slovačku dovodi najveća imena svetske bass music scene..
Don Jole (Skoplje, MK)
je član i osnivač MJM ekipe, festivala 'Pozitivni Vibracii', dnb web portala (www.dnb.com.mk) i deo Mafia Sound Systema. Njegovo delovanje u dnb muzici u Makedoniji počelo je 2004. godine sa web portalom. Nekoliko meseca kasnije oformila se NGO grupa 'Macedonian Junglist Movment' sa ciljem da ujedini i promoviše dj-eve, dnb kulturu i organizuje gostovanja. Naredne godine MJM pokreće prvi free open air event 'Pozitivni vibracii'. Don Jole svoju dj karijeru započinje između svih tih dešavanja. Kreiranje Mafia Sound Sistema izraslo je iz dugogodišnje saradnje sa delom Mad Red ekipe. Imali su priliku da svoj zvuk predstave na Exit Festivalu i gradu Štip (MK). U Skoplju Don Jole promoviše dnb zvuk u klubu Kapan An i njegovo moto je 'once a junglist, always a junglist.'
local warm up:
Chiod je ime koje se sve češće pojavljuje na domaćoj dj sceni. Na sebi svojstven način u setovima objedinjuje dubstep i glitch hop, reggae i hip hop, uz primese drum-a, brake-a i funk-a. Između juggling-a i scratch-a stavlja svoj pečat na vynil, pretvara zvuk iz gramafona u ekstreman sport. Ujedno je i pokretač časopisa Switch pages i član Madred-a, prva igla njegovog Sound systema, uz mc dvojac Banzae i Wack Wacko, koji već duže vreme barataju mikrofonom po basu domaće scene. Madred ekipa na unikatan način gaji korenje današnje reggae muzike kroz prizmu svih njenih fuzija. Univerzalan stil koji Madred neguje, igrajući se muzičkim žanrovima od jungle-a i hip hop-a, preko funk-a, dub-a i svega između, izgradio je svoje ime na uderground ravers ruffneck sceni, svirajući sa imenima poput Ghetto Priest, dj Wildchild i sarađujući sa Coyotom i Mistake mistake. Soundsystem emituje vibracije koje vas teraju da skačete.
Butchaa MessenJah - sing jay, toaster gost mnogih sound sistema i MC host mnogih novosadskih Reggae događaja, Dub youth worker i Rasta ambasador.
Ras Milenkost je selektor ravnice Vojvodine, tvorac Head Creator kapa i šalova, mladi borac za stara prava čoveka i životinjica. Njegov Roots pristup životu se mnogo lakše oseti kroz muziku koju odabira i pušta. Strictly conscious message, strictly conscious SoulJah.
Vj Red dog
Switch pages
Yo! Svi oni koji još nisu čuli, Swith pages je jedini magazin na ex-YU prostoru koji se bavim čistim adrenalinom. Na Switch stranama možete pratiti dešavanja i naučiti nešto novo o svetu skate, snowboard, wakeboard, kitesurf, bmx i drugih sportova i sve to začiniti dobrom muzikom i umetnicima iz oblasti fotografije, dizajna, grafita... Pošto sad već i previše znate ostaje vam samo da dođete na party, zgrabite svoj primerak i pravac na čitanje...
cena ulaznice:
200 din do 00:00
300 din od 00:01

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.