Svakog dana novosadska policija otkrije pola kilograma droge

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svakog dana novosadska policija otkrije pola kilograma droge

U prvih osam meseci ove godine zaplenjeno je više od 125 kilograma droge, pokazuju podaci novosadske Policijske uprave.

Kako piše Dnevnik, zaplenjeno je više od 80 kilograma marihuane, oko devet kila ekstazija, više od 28 kilograma amfetamina, kilogram kokaina i hašiša, te još različitih zabranjenih supstanci.

Prema ovim podacima, u Južnobačkom okrugu se svakog dana u proseku zapleni oko pola kilograma droge i pedesetak tableta.

Otkrivena su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ukupno 693 krivična dela iz oblasti suzbijanja narkomanije, od kojih 93 dela proizvodnje i prodaje droge i 600 dela posedovanja.

Poslednjih meseci policija je otkrila nekoliko dilera i proizvođača narkotika. Među njima je i V. P. (33) iz Novog Sada koji je u dvorištu kuće gajio indijsku konoplju. Tokom pretresa u kuću je naišao još jedan Novosađanin (39) kod kog je pronađena manja količine marihuane, amfetamina i psihoaktivnih tableta.

Sa problemom dilovanja suočavaju se i unutar policije, što pokazuje slučaj A. K. (34) policajca kog su uhapsile novosadske kolege.  Njega su policajci presreli na putu Ruma-Šabac, kod Hrtkovaca i u autu pronašle veliku količinu marihuane. Više o tome OVDE.

Autor: Dnevnik, 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.