Stonoteniserke Srbije izgubile na Spensu od Hrvatske

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonoteniserke Srbije izgubile na Spensu od Hrvatske

Stonoteniserke Srbije izgubile su prvi duel baraža za plasman u elitnu evropsku diviziju.

One su na Spensu i pored sjajne podrške publike i domaćeg terena poražene sa 3:0 od Hrvatske i ostale su bez velikih šansi u revanšu za nedelju dana u Osijeku.

U prvom meču Andrea Todorović izgubila je od Dorine Srebrnjak sa 3:1, mlada Izabela Lupulesku izgubila je drugu partiju od iskusne Kineskinje, Tijan Juan rezultatom 3:0, a u trećem meču Aneta Maksuti nije uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da zaustavi Mirelu Đurak i pretrpela je poraz takođe sa 3:0.

Selektor Srbije Nikolae Lupulesku ocenio je da su reprezentativke Hrvatske iskusnije, ali da će i pored toga Srbija pokušati 18. aprila da napravi iznenađenje.

- Nije još sve izgubljeno, partija je otvorena - rekao je Lupulesku.

Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Stonoteniserke izgubile prvi baraž meč

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2017, 09:14

U novosadskoj dvorani "Spens" i pored sjajne podrške publike i domaćeg terena, izgubile su 0:3 od selekcije Hrvatske...Srpske stonoteniserke nisu uspele da dobiju prvi duel baraža za plasman u elitnu evropsku diviziju...U novosadskoj dvorani "Spens" i pored sjajne podrške publike i domaćeg terena,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.