Izvor: Radio 021, 28.Maj.2020, 11:29

Sto evra do sada dobilo 1,5 miliona građana

Za prijavu za jednokratnu pomoć od 100 evra ostalo je još deset dana, dok će svima novac biti isplaćen u roku od najviše 11 dana.

Do jutros u 8 časova za novčanu pomoć se prijavilo 4.149.500 građana, potvrdili su za "Blic" u Ministarstvu finansija.

Danas se nastavlja isplata novca onima koji su se prijavili onlajn ili telefonski. Novac je dobilo oko 1,5 miliona građana.

Poslednji dan kada će država uvažiti prijavu je 5. jun, a onima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se prijave tog poslednjeg dana, novac će biti isplaćen najkasnije do 7. juna.

Redosled isplate ne zavisi od dana kada ste podneli prijavu za novčanu pomoć, već od toga u kojoj banci ste prijavili račun.

Takođe, građani koji na dan 24. aprila ove godine nisu imali važeću ličnu kartu ne ispunjavaju uslove da se prijave za 100 evra i to je razlog zašto se nekima poslednjih dana prilikom prijave pojavljuje natpis da su ukucali nepostojeće podatke.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

10 KLJUČNIH PITANJA O 100 EVRA: Kada ću dobiti novac, da li sam se dobro prijavio i može li država da mi UZME PARE ako ih ne podignem za nekoliko meseci

Izvor: Blic, 28.Maj.2020

Isplata pomoći od 100 evra svim građanima Srbije koji imaju važeću ličnu kartu, uključujući i one koji žive u inostratvu uveliko je u toku. Deo onih koji su se prijavili za ovu pomoć već je dobio novac, deo još čeka, a svakodnevno se nameću nova pitanja u vezi sa ovom pomoći države građanima....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.