Izvor: Blic, 28.Maj.2020, 11:27

10 KLJUČNIH PITANJA O 100 EVRA: Kada ću dobiti novac, da li sam se dobro prijavio i može li država da mi UZME PARE ako ih ne podignem za nekoliko meseci

Isplata pomoći od 100 evra svim građanima Srbije koji imaju važeću ličnu kartu, uključujući i one koji žive u inostratvu uveliko je u toku. Deo onih koji su se prijavili za ovu pomoć već je dobio novac, deo još čeka, a svakodnevno se nameću nova pitanja u vezi sa ovom pomoći države građanima. Kada ću dobiti novac, u kom roku moram da ga podignem i da li država, ukoliko to ne učinim u narednih nekoliko meseci, ima pravo da ga povuče sa računa, samo su neka od njih. "Blic premium" je preipremio odgovore na ova pitanja, ali i na sve druge dileme koje se tiču pomoći od 100 evra. (Da biste nastavili sa čitanjem teksta, potrebno je da se pretplatite na "Blic premium")

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zašto još nisam dobio 100 EVRA, u kom ROKU moram da podignem NOVAC i kada ga država povlači sa računa?

Izvor: Blic, 28.Maj.2020

Tri su najčešća pitanja kada govorimo o novčanoj pomoći države građanima. Kada ću dobiti novac, u kom roku moram da ga podignem, i da li država ukoliko to ne učinim u narednih nekoliko meseci, ima pravo da ga povuče sa računa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.