Stefanu Cvetkoviću vraćen pasoš

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanu Cvetkoviću vraćen pasoš

Osnovni sud u Vršcu doneo je danas rešenje kojim se kao neosnovan odbija predlog Okružnog javnog tužilaštva u Vršcu da se novinaru Stefanu Cvetkoviću oduzme pasoš i vratio mu putnu ispravu.

"Moguće je pobediti organizovane kriminalne grupe. Meni pasoš ne treba da bih bio slobodan, a vama ni pasoš ne može da pomogne jer ma šta da radite i ma kakvu silu imate, vi ste i dalje kriminalci i organizovana kriminalna grupa", poručio je Cvetković na svom fejsbuk profilu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Cvetkoviću je bilo zabranjeno napuštanje Bele Crkve i oduzet mu je pasoš u okviru istrage u kojoj ga tužilaštvo tereti da je lažno prijavio sopstvenu otmicu 13. juna uveče.

Državni organi saopštili su 15. juna da je Cvetković pronađen, a Tužilaštvo je osumnjičilo Cvetkovića da je lažno prijavio otmicu.

Na konferenciji za novinare Cvetković je tvrdio da su ga otele tri osobe u Beloj Crkvi, od kojih su dve bile maskirane a jedna je pokazala “nešto poput policijske značke”.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.