Stefanu Cvetkoviću vraćen pasoš

Osnovni sud u Vršcu doneo je danas rešenje kojim se kao neosnovan odbija predlog Okružnog javnog tužilaštva u Vršcu da se novinaru Stefanu Cvetkoviću oduzme pasoš i vratio mu putnu ispravu.
"Moguće je pobediti organizovane kriminalne grupe. Meni pasoš ne treba da bih bio slobodan, a vama ni pasoš ne može da pomogne jer ma šta da radite i ma kakvu silu imate, vi ste i dalje kriminalci i organizovana kriminalna grupa", poručio je Cvetković na svom fejsbuk profilu.
 
Cvetkoviću je bilo zabranjeno napuštanje Bele Crkve i oduzet mu je pasoš u okviru istrage u kojoj ga tužilaštvo tereti da je lažno prijavio sopstvenu otmicu 13. juna uveče.
 
Državni organi saopštili su 15. juna da je Cvetković pronađen, a Tužilaštvo je osumnjičilo Cvetkovića da je lažno prijavio otmicu.
 
Na konferenciji za novinare Cvetković je tvrdio da su ga otele tri osobe u Beloj Crkvi, od kojih su dve bile maskirane a jedna je pokazala “nešto poput policijske značke”.
  • Preambula

    04.09.2018 09:19
    Nadajmo se da tuzuilac u Vrscu ima ime i prezime,kada dodje vreme za provetravanje.
  • Армаггедон

    04.09.2018 07:58
    Тужиоц ради шта му каже шеф,као и сви тужиоци у Србији.
  • pera

    03.09.2018 23:48
    ..
    I sta je od svega bilo? Nista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija