Izvor: Radio 021, 16.Nov.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnici Ravnog Sela traže od JKP Vrbas da im saopšti da li je voda ispravna

Meštani Ravnog Sela, između Novog Sada i Vrbasa, najavili su zahtev vrbaškom Javnom komunalnom preduzeću "Komunalac" da im saopšti da li je ispravna za piće voda koju im isporučuje, piše Vojvodjanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

Peticiju o tome je potpisalo 700 meštana.

Na sastanku Saveta Mesne zajednice Ravno Selo, sa oko 3.000 stanovnika, i predstavnika više od 700 potpisnika peticije dogovoreno je da će na osnovu odgovora "Komunalca" odlučiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svoje naredne korake.

Nedavno je meštanin Ravnog Sela Božidar Caričić dobio sudsku presudu kojom je praktično oslobođen plaćanja obaveza za vodu, jer ona nije ispravna za piće, ali su ove nedelje radnici "Komunalca" pokušali da mu obustave isporuku vode, prijavili da im je Caričić pretio, te je bio i priveden u policiju, pa pušten.

Policija je saopštila da će protiv njega biti podneta prijava za krivično delo ometanja službenih lica u obavljanju zadatka, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do dve godina zatvora.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.