Stanovnici Ravnog Sela traže od JKP Vrbas da im saopšti da li je voda ispravna

Meštani Ravnog Sela, između Novog Sada i Vrbasa, najavili su zahtev vrbaškom Javnom komunalnom preduzeću "Komunalac" da im saopšti da li je ispravna za piće voda koju im isporučuje, piše Vojvodjanski istraživačko-analitički centar (VOICE).
Stanovnici Ravnog Sela traže od JKP Vrbas da im saopšti da li je voda ispravna
Foto: Pixabay
Peticiju o tome je potpisalo 700 meštana.
 
Na sastanku Saveta Mesne zajednice Ravno Selo, sa oko 3.000 stanovnika, i predstavnika više od 700 potpisnika peticije dogovoreno je da će na osnovu odgovora "Komunalca" odlučiti svoje naredne korake.
 
Nedavno je meštanin Ravnog Sela Božidar Caričić dobio sudsku presudu kojom je praktično oslobođen plaćanja obaveza za vodu, jer ona nije ispravna za piće, ali su ove nedelje radnici "Komunalca" pokušali da mu obustave isporuku vode, prijavili da im je Caričić pretio, te je bio i priveden u policiju, pa pušten.
 
Policija je saopštila da će protiv njega biti podneta prijava za krivično delo ometanja službenih lica u obavljanju zadatka, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do dve godina zatvora.
  • Novosadjanka

    18.11.2019 19:02
    Bravo
    Ne dajte se Ravnoselci!!
  • Anti sendvic

    18.11.2019 09:08
    @Станко 17.11.2019 • 05:42
    ЛЕПОТА
    Лепа је наша Србија. ...'

    Lepa je ako si clan vladajuce stranke .
  • pera

    17.11.2019 16:06
    ..
    Saopstice im da je ispravna. Nikakav problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.