Izvor: Luftika.rs, 18.Sep.2021, 14:27

Srpski biznismen u Italiji ubio ćerku na njen 61. rođendan pa presudio sebi

S. C. (88), italijanski državljanin rođen u Srbiji, ubio je svoju 60-godišnju ćerku na proslavi njenog rođendana, a zatim izvršio samoubistvo na njenom kućnom pragu.
Portal unionesarda.it piše da je 61-godišnje žena juče organizovala proslavu svog rođendana u kući u kojoj je živela sa svojim partnerom. Zapravo, reč je o rođendanskom ručku, a na listi zvanica našao se i njen otac koji takođe živi u Italiji.
Po dolasku u ćerkinu kuću, izbila je svađa između njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dvoje, po svemu sudeći ne prva. Starac je tada izvadio pištolj i upucao je, a zatim i izvršio samoubistvo. Tela su pronađena ispred kuće, kao i tragovi krvi.
Italijanski mediji prenose da je istraga koja će otkriti šta je prethodilo tragediji u toku, a za sada je poznato da je 61-godišnjakinja bila udata za poslovnog partnera svog oca. On je inače udovac i sa njim ima jedno dete.
Navode i da je mušakrac svoju ćerku upucao sa dva hica iz pištolja koji su završili u njenim grudima, a zatim je ispalio jedan u svoje grudi. Žrtvin suprug Paolo izašao je nakon što je čuo prva dva hica, a zatim je svedočio samoubistvu.
Dok se motivi ubistva i samoubistva i dalje ispituju, može se naslutiti da sukob u porodici tinja već 30 godina i da žrtvin otac zapravo nikada nije bio zadovoljan njenim izborom životnog partnera.
Ubica je rođen u Srbiji, kao i njegova ćerka, a osamdesetih godina su se preselili u Italiju. On je vodio jedan supermarket, a ćerka je sa svojom porodicom imala malu proizvodnju nameštaja od koje su svi lepo živeli.
Izvor: nova.rs
Baka Coka pre 3 godine ubila investitora zlostavljača, a presudila i sebi kad ju je Vučić oklevetao pred kamerama

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.