Tragedija u Italiji: Srbin ubio ćerku, pa sebe

Izvor: B92, 18.Sep.2021, 12:58

Tragedija u Italiji: Srbin ubio ćerku, pa sebe

Padova -- Muškarac (88), poreklom iz Srbije, ubio je svoju ćerku (58), pa presudio sebi u Padovi.

Kako pišu mediji, otac je stanovao u Monfalkoneu, a ćerka u Padovi.

"Otac je došao na kćerkin rođendan i upucao je ispred kuće, a onda je izvršio samoubistvo. Oboje su rođeni u Srbiji, a motiv nezapamćene tragedije nije poznat", navodi portal.

Ćerku je usmrtio vatrenim oružjem. Kako prenose mediji, sve je počelo svađom, žena je pokušala da se skloni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otac je krenuo za njom, stigao je kod kapije i upucao sa nekoliko hitaca. Tela oca i ćerke su pronašli rođaci koji su krenuli do žene da provedu dan s njom.

Žena je živela s mužem, biznismenom, koji je vlasnik fabrike nameštaja nedaleko od mesta ubistva.

Prema prvim informacijama, do ubistva je došlo zbog neke stare svađe. Jedan od sinova ubijene žene je navodno bio kod kuće u vreme zločina, dok je drugi na odmoru na Sardiniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U PADOVI: Srbin ubio ćerku na njen rođendan a potom i sebe, tela na ulici našli rođaci

Izvor: Kurir, 18.Sep.2021

Neimenovani muškarac (88) iz Padove, srpski državljanin usmrtio je ćerku (60) na njen rođendan. Ubistvo se desilo 17. septembra ispred kuće u predgrađu Padove, a muškarac je potom oduzeo sebi život, prenose italijanski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.