Izvor: Radio 021, 05.Mar.2021, 19:57

Srbija se delimično "zaključava", šta sve neće raditi?

Prema najnovijoj odluci Kriznog štaba u borbi protiv epidemije koronavirusa, Srbija se delimično "zaključava" ovog vikenda, tako što će radno vreme brojnih objekata biti izmenjeno.

Nakon završetka sednice, javnosti se obratio epidemiolog dr Predrag Kon i kratko izneo nova pravila i radna vremena objekata za vikend.

Prema tim navodima, velika većina radnji i ustanova biće zatvorene od subote u 12 sati (podne) do ponedeljka u 6 sati ujutru. Ovakva odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << doneta je delimično i zbog Zadušnica, koje se obeležavaju u subotu.

Neće raditi kafići, restorani, knjižare, butici, šoping centri, teretane i sve radnje koje nemaju veze sa hranom;Radiće po uobičajenom radnom vremenu: prehrambene radnje, pumpe, apoteke, dostava hrana, ali i - cvećare, zbog Zadušnica;Pozorišta će i dalje raditi do 21 sat, ali ne i bioskopi, koji će biti zatvoreni;Zakazani sportski događaji, utakmice i nastupi svih vrsta, biće održani - ali bez prisustva publike;Od ponedeljka, sve srednje škole u Srbiji prelaze na onlajn nastavu;Takođe, nakon više apela, na skijalištima ovog vikenda neće raditi kafići i restorani.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.